top of page

TERVETULOA KALKHOLMENIIN

Vierasvenelaiturissa on noin kymmenen vieraspaikkaa, sähköä, vettä ja septityhjennys. Sataman vieraille on myös WC:t sekä erikseen vuokrattava sauna. 

 

Satamassa on myös polttoainemyyntipiste josta saa 98a ja dieseliä.

Satama on auki vierasveneilijlöille kesäkuukausina; kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. 

Tämän sivun alaosasta löydät järjestelmän, jonka kautta pääset varaamaan ja maksamaan sekä satamapaikan että saunan.

DJI_0534.jpg
InShot_20220720_120310866_edited.jpg

VIERASPAIKAT & SATAMAMAKSU

Yöpyjille tarkoitettuja paikkoja löytyy vieraslaiturin molemmilta puolilta (katso kuva). Ne on merkattu "guest"-kylteillä.

Alla olevan varausjärjestelmämme kautta voit maksaa satamamaksusi. Se oikeuttaa satamassa yöpymiseen sekä sataman palveluiden käyttöön.

 

Huomioi, että voit maksaa ainoastaan yhden yön kerrallaan. Useampi yö vaatii useampia varauksia.

Varausvahvistus toimii kuittina maksetusta satamamaksusta.

Jos järjestelmä tökkii, voit myös maksaa mobilepayn kautta numeroon 0503740098. Lisää veneesi rekisterinumero viestiksi. Satamamaksun voi myös maksaa satamakioskissa tai ravintolassa, niiden ollessa auki.

SAUNA

Ravintolarakennuksen alakerrassa - entisessä telakassa - on vastavalmistunut saunaosasto. Saunan vuokraat erikseen ja yksityisesti: Varauksen aikana sauna ja saunatilat ovat kokonaan sinun käytettävissäsi.

 

Alla voit vuokrata saunan, vain suihkussa käyntiin tai saunomiseen. Suihkuvuoro on tarkoitettu lähinnä sataman vieraille ja padelpelaajille. Vierasveneilijöille löytyy oma, edullisempi sauna-tuote, joka vaati myös satamamaksun maksamista.

 

Muut ryhmät ovat myös tervetulleita saunomaan. Järjestelmästä voit valita joko lyhyen, keskipitkän tai pitkän saunavuoron porukallesi.

Saunomaan mahtuu 10 henkilöä. Sauna,pukuhuone/saunakamari, wc ja oma terassi ovat käytettävissäsi. Saunasta löytyy myös jääkaappi, pefletit ja saippuaa. Uiminen onnistuu vieraslaiturin uimatikkaista. 

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella. Varausvahvistuksen yhteydessä saat ohjeet, miten pääset saunaan sisälle. Saunassa on ohjeita kiukaan käyttöön. 

Huomioi että sinun tulee lämittää saunan itse. Sen lämpeneminen kestää noin 0,5 h, ja aika on laskettu mukaan saunavuoroihin. Aikaa saunomiseen jää vähintään tunti. 

InShot_20220705_082845437.jpg

Palvelumme

  • "Guest"-plats i gästbryggan/"Guest"-paikka vierasvenelaiturissa.

    Tarjolla päivittäin

    24 tim.

    15 euroa
bottom of page