top of page

TERVETULOA KALKHOLMENIIN

Vierasvenelaiturissa on noin viisi vieraspaikkaa, sähköä, vettä ja septityhjennys. Sataman vieraille on myös WC:t sekä erikseen vuokrattava sauna. Satamassa on myös polttoainemyyntipiste josta saa 98a ja dieseliä.

Satama on auki vierasveneilijlöille kesäkuukausina; kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. 

TÄMÄN SIVUN ALAOSASSA PÄÄSET VARAAMAAN JA MAKSAMAAN SEKÄ SATAMAPAIKAN ETTÄ SAUNAN.

DJI_0534.jpg
InShot_20230708_135619324 (1).jpg

VIERASPAIKAT & SATAMAMAKSU

Yöpyjille tarkoitettuja paikkoja löytyy vieraslaiturin ulkopuolelta (katso kuva). Ne on merkattu "guest"-kylteillä.

Alla olevan varausjärjestelmämme kautta voit maksaa satamamaksusi. Se oikeuttaa satamassa yöpymiseen sekä sataman palveluiden käyttöön.

 

Huomioi, että voit maksaa ainoastaan yhden yön kerrallaan. Useampi yö vaatii useampia varauksia.

Varausvahvistus toimii kuittina maksetusta satamamaksusta.

Jos järjestelmä tökkii, voit myös maksaa mobilepayn kautta numeroon 0503740098. Lisää veneesi rekisterinumero viestiksi. Satamamaksun voi myös maksaa satamakioskissa tai ravintolassa, niiden ollessa auki.

SAUNA

Ravintolarakennuksen alakerrassa - entisessä telakassa - on vastavalmistunut saunaosasto. Saunan vuokraat erikseen ja yksityisesti: Varauksen aikana sauna ja saunatilat ovat kokonaan sinun käytettävissäsi.

KESÄKAUDELLA SAUNAN VOI VARATA

alla olevan järestelmän kautta, vain suihkussa käyntiin tai saunomiseen. Suihkuvuoro on tarkoitettu lähinnä sataman vieraille ja padelpelaajille. Vierasveneilijöille löytyy oma, edullisempi sauna-tuote, joka vaati myös satamamaksun maksamista.

 

Muut ryhmät ovat tervetulleita saunomaan myös kesäisin. Järjestelmästä voit valita joko lyhyen tai pitkän saunavuoron porukallesi.

Saunomaan mahtuu 10 henkilöä. Sauna,pukuhuone/saunakamari, wc ja oma terassi ovat käytettävissäsi. Saunasta löytyy myös jääkaappi, pefletit ja saippuaa. Uiminen onnistuu vieraslaiturin uimatikkaista. 

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella. Varausvahvistuksen yhteydessä saat ohjeet, miten pääset saunaan sisälle. Saunassa on ohjeita kiukaan käyttöön. 

Huomioi että sinun tulee lämittää saunan itse. Sen lämpeneminen kestää noin 0,5 h, ja aika on laskettu mukaan saunavuoroihin. Kiuas antaa jo 50 asteen paikkeilla hyvät löylyt, joten saunomisen voi aloittaa jo silloin. Aikaa saunomiseen jää vähintään tunti. 

SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN

satamassa ei ole päivittäistä toimintaa, mutta saunan voi vuokrata joko meilitse kalkholmen@venekeskus.com tai puhelimitse 0503740098. Alk. hinta saunaillalle (3h, 10 henkilöä) on 100 €. Varaus on tehtävä vähintään kolme päivää etukäteen. 

InShot_20220705_082845437.jpg

Palvelumme

bottom of page